Skip to content
Menu

Proefrit aan huis

Proefrit aan huis

Specialisten verzorgen proefritten-aan-huis


Onze specialisten weten alles van het verzorgen van proefritten. Zo bemannen onze professionals de proefritcentra van CUPRA: ze begeleiden het hele traject tot en met de proefrit. Alles wordt geheel zelfstandig gecoördineerd. Als het om proefritten gaat, heeft de wereldwijde COVID 19-pandemie onze ogen opnieuw geopend.

Werden proefritten voorheen alleen vanuit het dealerbedrijf of vanuit speciale proefritcentra geregeld, de pandemie leerde ons dat proefritten ook prima (of beter) vanuit huis kunnen worden gemaakt. Inmiddels is de “proefrit-aan-huis” niet meer weg te denken en is het een welkome aanvulling gebleken op de salestoolkit van elke verkoper! De specialisten van Excellent Automotive Professionals zijn daarom ook getraind in het verzorgen van proefritten-aan-huis.

Wanneer een klant bij u een proefrit aan huis aanvraagt, komt één van onze specialisten met het gewenste model thuis voorgereden. De klant kan vervolgens vanaf thuis een proefrit maken. Uiteraard zorgt onze productspecialist voor de benodigde uitleg en zal hij de klant wijzen op de USP’s van het model. Ze zijn getraind in klantgerichtheid en klantvriendelijkheid; ze leren de benodigde productkennis en specificaties snel.